Siirry pääsisältöön
Folkes Röda IPA
Täältä voit helposti tilata Folkes Röda IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Folkes Röda IPA

Ruotsi Östergötlands länLinköpings kommun Pullo 330 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Folkes Röda IPA

Folkes Röda IPA on ainutlaatuinen ja herkullinen olut, joka tarjoaa täydellisen elämyksen oluen ystäville. Tämä IPA on valmistettu huolellisesti valikoiduista maltaista ja humaloista, ja se on saanut inspiraationsa perinteisistä ruotsalaisista olutresepteistä.

Härkomst, Folkes Röda IPA on peräisin Ruotsista, ja se kunnioittaa ruotsalaista olutperinnettä sekä hyödyntää paikallisia raaka-aineita. Olut valmistetaan käyttämällä tarkkaan valikoituja mallaslajikkeita ja aromikasta ruotsalaista humalaa, mikä antaa sille ainutlaatuisen luonteen.

Smak, Folkes Röda IPA on täynnä rikasta ja moniulotteista makua. Siinä yhdistyvät makeat maltaiset sävyt, aromikkaat humalat sekä hienovaraiset mausteiset vivahteet. Tämän tuloksena syntyy tasapainoinen olut, joka puhuttelee vaativampiakin makunystyröitä.

Doft, Olut tuoksuu houkuttelevasti ja viehättävästi. Sen mausteinen ja hedelmäinen tuoksu houkuttelee juomaan ja tutustumaan sen monipuoliseen makumaailmaan.

Mat och serveringstemperatur, Folkes Röda IPA on loistava valinta monenlaisten ruokien kanssa. Sen täyteläinen maku ja raikas humalan puraisu toimivat erinomaisesti esimerkiksi grilliruokien, rasvaisten kalaruokien ja mausteisten liharuokien kanssa. Suosittelemme nauttimaan oluen pääsääntöisesti viileämpänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa, jotta sen kaikki aromit ja maut pääsevät täyteen potentiaaliinsa.

Folkes Röda IPA on täydellinen valinta kaikille oluen ystäville, jotka haluavat kokea ensiluokkaista olutelämystä. Sen paikalliset juuret, rikas maku ja tasapainoinen luonne tekevät siitä erottuvan tuotteen, joka ilahduttaa jokaista sen maistamaa.

Täältä voit helposti tilata Folkes Röda IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.