Siirry pääsisältöön
Sälens Fjällbryggeri Fjäll R.I.P.A
Täältä voit helposti tilata Sälens Fjällbryggeri Fjäll R.I.P.A lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Sälens Fjällbryggeri Fjäll R.I.P.A

Ruotsi Malung-Sälens kommunDalarnas län Pullo 330 ml 6.3% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Sälens Fjällbryggeri Fjäll R.I.P.A

Sälens Fjällbryggeri Fjäll R.I.P.A on korkealaatuinen olut, joka tarjoaa täydellistä makuelämystä niille, jotka arvostavat vahvempia ja intensiivisempiä makuja. Tämä olut on peräisin Sälenin lumisilta vuorilta, jotka tarjoavat raikkaan lähteen puhtaille ja puhtaille vesille. Tämän ansiosta Fjäll R.I.P.A:lla on poikkeuksellisen puhtaat ja raikkaat maut, jotka herättävät aisteja.

Fjäll R.I.P.A on voimakas ja rohkea olut, jossa yhdistyvät tyylikkäästi perinteiset IPA:n ominaispiirteet ja Fjällbryggerin omaperäinen lähestymistapa. Olut tarjoaa intensiivisen humalaisen maun, jossa on vahva katkeruus ja runsaus. Tämä olut on täydellinen valinta niille, jotka nauttivat aromikkaiden ja mausteisten makujen yhdistelmästä.

Fjäll R.I.P.A:n tuoksussa on voimakas sitrushedelmien ja havupuiden aromi, joka vie mielen niihin kauniisiin pohjoisen vuoristomaisemiin, joissa olut on valmistettu. Tämän oluen huumaava tuoksu luo odotusarvoa ja saa suun jo valmiiksi kastelemaan.

Tämä olut sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisten ruokien kanssa, jotka tarjoavat vahvoja makuja ja mausteita. Fjäll R.I.P.A:n intensiiviset maut tasapainottavat täydellisesti esimerkiksi tulisten ruokien ja voimakkaiden juustojen makuprofiileja. Suosittelemme nauttimaan tämän oluen hieman kevyemmässä huoneenlämpötilassa, noin 14-16 asteessa, jotta sen täyteläiset maut tulevat parhaiten esiin.

Yhteenvetona Sälens Fjällbryggeri Fjäll R.I.P.A on täydellinen valinta niille, jotka etsivät voimakasta ja intensiivistä olutta, jossa yhdistyvät puhtaat ja raikkaat pohjoisen vuoristojen maut. Sen rohkea maku, herkullinen tuoksu ja monipuoliset yhdistelmät tekevät siitä ainutlaatuisen valinnan niille, jotka haluavat kokea uusia makuja ja nauttia korkealaatuisesta olutkokemuksesta.

Täältä voit helposti tilata Sälens Fjällbryggeri Fjäll R.I.P.A lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.