Siirry pääsisältöön
La Trappe Blond
Täältä voit helposti tilata La Trappe Blond lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

La Trappe Blond

Alankomaat Pullo 330 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Beska
58%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om La Trappe Blond

La Trappe Blond on belgialainen olut, joka on valmistettu La Trappen luostarissa Hollannissa. Tämä vaalea olut on valloittanut oluentuntijoiden sydämet ympäri maailmaa ainutlaatuisella makuprofiilillaan ja laadukkaalla käsityöläisvalmistuksellaan.

La Trappe Blondin maku on täyteläinen ja moniulotteinen. Sen lempeä maltaisuus yhdistyy hienovaraisesti kukkaisten ja sitruksisten sävyjen kanssa, luoden raikkaan ja miellyttävän makuelämyksen. Oluen tasapainoinen humalointi antaa sille kevyen ja raikkaan jälkimaun, joka houkuttelee ottamaan seuraavan siemauksen.

La Trappe Blondin tuoksusta voi aistia hienostuneen maltaisuuden, joka sekoittuu kevyiden hedelmäisten ja mausteisten nuotioten kanssa. Tuoksu on houkutteleva ja kutsuva, antaen vihjeitä oluen monimuotoisesta makumaailmasta.

Tämä herkullinen olut sopii mainiosti erilaisten ruokien kaveriksi. La Trappe Blondin kevyen makea maku ja raikas humalointi tekevät siitä täydellisen seuralaisen vaalealle lihalle, salaateille, mereneläville sekä pehmeille juustoille. Olut sopii mainiosti myös nautittavaksi sellaisenaan, rentouttavassa hetkessä ilman ruokaa.

La Trappe Blond tulisi tarjoilla viilennettynä noin 6-8 asteen lämpötilassa, jotta sen raikas maku ja aromit pääsevät parhaiten esiin. Olut tulee kaataa huolellisesti ja keskitetysti lasiin, jotta saadaan aikaan kaunis vaahto ja oluen tuoksu saa tilaa avautua.

La Trappe Blond on ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa iloa ja nautintoa kaikille oluen ystäville. Sen hyvin tasapainoitu maku, houkutteleva tuoksu ja monipuolinen ruokasoveltuvuus tekevät siitä kiistattoman valinnan niille, jotka arvostavat laadukasta belgialaista käsityöolutta. Tartu siis tilaisuuteen ja koe La Trappe Blondin herkullinen maailma!

Täältä voit helposti tilata La Trappe Blond lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.