Siirry pääsisältöön
Prins Katt Breakfast-IPA
Täältä voit helposti tilata Prins Katt Breakfast-IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Prins Katt Breakfast-IPA

Ruotsi Östergötlands länMotala kommun Pullo 330 ml 5.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Prins Katt Breakfast-IPA

Prins Katt Breakfast-IPA on tuore ja kiehtova olut, joka on suunniteltu erityisesti herättämään aisteja aamiaisen aikana. Tämä huippuluokan olut yhdistää taidokkaasti perinteisen IPA:n vivahteikkaan maun aamiaisen pirteisiin maku- ja tuoksuelämyksiin.

Prins Katt Breakfast-IPA:n alkuperä on peräisin Pohjois-Euroopasta, jossa olutvalmistusperintö on vahva. Panimomme ammattilaiset ovat ottaneet inspiraatiota tästä rikkaasta perinteestä ja luoneet tämän ainutlaatuisen oluen, joka tarjoaa uskomattoman elämyksen aamupalan yhteydessä.

Maussa voi havaita raikkaita sitrushedelmiä, kuten greippiä ja mandariinia, jotka tuovat kokonaisuuteen ihanan pirteän säväyksen. Maltainen tausta tasapainottaa katkeruutta täydellisesti ja antaa sille pehmeän ja kevyen maun.

Prins Katt Breakfast-IPA:n tuoksussa voi aistia herkullisia aamiaisen aromeja, kuten tuoretta kahvia, rapeaa pekonia ja makeaa vaahterasiirappia. Tämä tuo olueen uudenlaista moniulotteisuutta ja tekee siitä täydellisen valinnan aamuherättäjäksi.

Olutta suositellaan nautittavaksi aamiaisen yhteydessä, ja se sopii erityisen hyvin aamiaisherkkujen, kuten pannukakkujen, munakokkelin ja pekonin kanssa. Prins Katt Breakfast-IPA on parhaimmillaan nautittuna hieman viilennettynä, noin 8-10 asteessa, jolloin sen täyteläiset maut pääsevät parhaiten oikeuksiinsa.

Tule kokeilemaan Prins Katt Breakfast-IPAa ja anna aamiaisellesi uusi ulottuvuus. Tämä ainutlaatuinen olut herättää aistisi ja tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen aamiaisen yhteydessä. Tervetuloa nauttimaan yläluokkaisesta oluesta, joka todella tekee aamustasi erityisen!

Täältä voit helposti tilata Prins Katt Breakfast-IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.