Siirry pääsisältöön
Hardys Nottage Hill Chardonnay 2022
Täältä voit helposti tilata Hardys Nottage Hill Chardonnay 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Hardys Nottage Hill Chardonnay 2022

Australia South Eastern Australia Chardonnay Laatikko 1500 ml 13.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.3g / 100ml
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Chardonnay

Om Hardys Nottage Hill Chardonnay 2022

Hardys Nottage Hill Chardonnay 2022 on laadukas ja herkullinen valkoviini, joka tarjoaa täydellisen makuelämyksen vaativille viininystäville. Tämä vuosikerta on valmistettu parhaimmista Chardonnay-rypäleistä, jotka ovat peräisin tunnetun Nottage Hill -viinitarhan viinitarhoilta. Tämä antaa viinille ainutlaatuisen ja hienostuneen luonteen, joka sopii täydellisesti erilaisten tilaisuuksien juhlistamiseen.

Tässä Hardys Nottage Hill Chardonnayssa on hienovarainen ja houkutteleva tuoksu, jossa voi aistia raikkaita sitrushedelmiä, kypsää päärynää ja kevyitä paahteisia sävyjä. Viinin maku on täyteläinen ja pehmeä, jossa voi erottaa trooppisten hedelmien makeutta, hapokkuutta ja hienostunutta tammen vaikutusta. Tämä tekee viinistä tasapainoisen ja miellyttävän juoda.

Hardys Nottage Hill Chardonnay 2022 sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi erilaisille ruokalajeille. Sen tyylikäs ja täyteläinen maku tekee siitä täydellisen kumppanin kermaisten kala- ja äyriäisruokien, kanan ja vaaleiden liharuokien kanssa. Voit myös kokeilla sitä pehmeiden juustojen, kuten brie'n tai camembertin, kanssa.

Kun tarjoilet Hardys Nottage Hill Chardonnayta, suosittelemme viilentämään sitä noin 10-12 asteen lämpötilaan, jotta sen aromit ja maut pääsevät parhaiten esiin. Voit nauttia tästä viinistä heti sen avaamisen jälkeen tai antaa sen kehittyä pullossa vielä muutaman vuoden ajan, jolloin sen maut ja monimuotoisuus syvenevät entisestään.

Hardys Nottage Hill Chardonnay 2022 on ehdoton valinta kaikille viininharrastajille, jotka arvostavat laadukasta ja tasapainoista valkoviiniä. Sen herkullinen maku ja hienostunut luonne tekevät siitä täydellisen valinnan juhliin, illallisiin tai rentoihin illanistujaisiin. Kokeile tätä viiniä ja anna sen viedä sinut makumatkalle, joka jättää unohtumattoman jäljen.

Täältä voit helposti tilata Hardys Nottage Hill Chardonnay 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.