Siirry pääsisältöön
South Plains IPA
Täältä voit helposti tilata South Plains IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

South Plains IPA

Ruotsi Skåne länMalmö stad Pullo 330 ml 6.7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om South Plains IPA

South Plains IPA on raikas ja intensiivinen oluttyyppi, joka tarjoaa täyteläisen makukokemuksen. Tämä olut on saanut innoituksensa amerikkalaisesta käsityöolutkulttuurista ja siinä yhdistyy parhaita piirteitä perinteisistä IPA-oluista.

South Plains IPA on Härkomst-oluen sarjan uutuustuote, joka on valmistettu intohimolla ja tinkimättömällä ammattitaidolla. Olut on nimetty Eteläisten tasankojen alueen mukaan, jossa raaka-aineet on kasvatettu ja valmistusprosessi tapahtuu. Tämä antaa oluelle omanlaisen ja ainutlaatuisen luonteen.

Oluesta löytyy voimakkaita humalan maku- ja aromiprofiileja, joihin yhdistyy sitruksisia ja havumetsäisiä sävyjä. Olut on keskitäyteläistä ja maistuu raikkaalta ja tasapainoiselta. Sen vahva katkeruus tulee esiin, mutta se ei kuitenkaan peitä muiden makujen monimuotoisuutta.

South Plains IPA:n intensiivinen ja pitkäkestoinen jälkimaku tekee siitä täydellisen seuralaisen monille ruokalajeille. Olut sopii erinomaisesti rasvaisten ja mausteisten ruokien pariksi, kuten grillatulle lihalle, mausteiselle pastalle tai tulisille kastikkeille. Sen raikkaus ja tasapainoisuus toimivat myös hyvin sellaisten ruokien kanssa, joihin kaivataan hapokkuutta ja raikkautta, kuten salaateille ja äyriäisille.

Suosittelemme nauttimaan South Plains IPA:n noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tällöin oluen makuprofiilit pääsevät parhaiten esiin ja sen raikkaus ja katkeruus tulevat täyteen potentiaaliinsa. Olut tarjoillaan tyypillisesti siististä lasista, jotta sen väri ja vaahto pääsevät oikeuksiinsa.

Kokeile South Plains IPA:ta ja anna sen raikkauden, intensiivisyyden ja tasapainoisen maun viedä sinut Eteläisten tasankojen maagiseen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata South Plains IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.