Siirry pääsisältöön
Hantverksbryggeriet New Beginning IPA
Täältä voit helposti tilata Hantverksbryggeriet New Beginning IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Hantverksbryggeriet New Beginning IPA

Ruotsi Västmanlands länVästerås stad Pullo 330 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Beska
58%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Hantverksbryggeriet New Beginning IPA

Hantverksbryggeriet New Beginning IPA on kiehtova ja raikas olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä olut hurmaa alkuperällään, maullaan, tuoksullaan sekä tarjoilulämpötilallaan.

Olutmestareiden käsityönä syntynyt New Beginning IPA on valmistettu taidolla ja intohimolla. Se kumpuaa Hantverksbryggerietin perinteistä, jo ennakkoon tunnetusta laadusta. Olut on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kokea uutta ja aloittaa jotain ainutlaatuista.

Tämä IPA on saanut innoituksensa pohjoismaisista raaka-aineista ja niiden tuoreudesta. Olut avaa makuhermot terävästi, sillä se tarjoaa harmonisen yhdistelmän katkeruutta ja hedelmäisyyttä. Sen maussa voi aistia sitruksen ja havumetsän välisen tasapainon, mikä tekee siitä miellyttävän ja juotavan. New Beginning IPA jättää jälkeensä kevyen ja pitkään kestävän katkeron, joka kutsuu päivittäisestä kiireestä nauttimaan hetkeksi.

Olutta kuvaa myös sen raikas ja houkutteleva tuoksu. Sen aromi on täynnä hedelmäisiä ja kukkaisia sävyjä, jotka houkuttelevat nauttimaan oluen monipuolisesta mausta.

Tämä olut sopii erinomaisesti monenlaiseen ruokailuun ja on erityisen sopiva seurusteluun ystävien kanssa. Sen raikas ja täyteläinen makuharmonia tarjoaa täydellisen vastaparin mausteisille ruoille, kuten aasialaiselle keittiölle tai grillatuille herkuille. Olut kestää myös erinomaisesti aikaa ja kypsyyden mukana sen maut syvenevät ja monipuolistuvat.

Suosittelemme nauttimaan Hantverksbryggeriet New Beginning IPAa viilennettynä noin 8-10 asteeseen. Tämä tarjoilulämpötila korostaa oluen raikkautta ja auttaa tasapainottamaan sen katkeroa.

Hantverksbryggeriet New Beginning IPA on kaikin puolin kiehtova ja ainutlaatuinen olut, joka herättää uusia aloituksia ja tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä. Se on täydellinen valinta kaikille oluen ystäville, jotka arvostavat huolella valmistettua ja paljon tarjoilevaa tuotetta.

Täältä voit helposti tilata Hantverksbryggeriet New Beginning IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.