Siirry pääsisältöön
Kallholmen Levande IPA
Täältä voit helposti tilata Kallholmen Levande IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Kallholmen Levande IPA

Ruotsi Västerbottens länSkellefteå kommun Pullo 330 ml 5.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Kallholmen Levande IPA

Kaikki olutystävät ja IPA-fanit, tämä on teille! Esittelemme ylpeänä Kallholmen Levande IPA:n - makean, hedelmäisen ja piristävän oluen, joka on täydellinen valinta niin rentoutumiseen kuin juhlahetkiin.

Kallholmen Levande IPA konkreettisesti kohoaa korkeuksiin tuoden oluttuntijoiden iloksi hienostuneen ja moniulotteisen makumaailman. Sen alkuperä juontaa juurensa pohjoismaisesta perinteestä, ja tämä rikas tausta näkyy ja maistuu jokaisessa kulauksessa.

Tämä IPA-klassikko tarjoaa täyteläisen ja tasapainoisen kokemuksen jokaiselle makunystyrälle. Sen maussa voi aistia raikkaita sitrushedelmiä, kuten greippiä ja appelsiinia, jotka tasapainottuvat täydellisesti makeiden maltaiden kanssa. Tämä saumaton yhdistelmä antaa oluelle sen erottuvan luonteen ja tekee siitä todellisen maistelunautinnon.

Kallholmen Levande IPA on myös oivallinen valinta niille, jotka rakastavat aromirikkaita oluita. Sen tuoksussa voi havaita trooppisia hedelmiä, kuten mangoa ja passionhedelmää, jotka vievät sinut miellyttävälle makumatkalle. Tuoreet metsän havut ja pihkaiset sävyt täydentävät oluen miellyttävää ja houkuttelevaa tuoksua.

Tämän IPA:n monipuolisuus näkyy myös sen ruokaparituksissa. Sen raikas ja täyteläinen maku sopii täydellisesti mausteisiin ruokiin, kuten tulisiin grilliruokiin tai eksoottisiin curryruokiin. Kallholmen Levande IPA sopii myös hyvin mausteisten juustojen ja tuoreiden salaatinkastikkeiden kanssa nautittavaksi. Sen runsas maku tulee täyden potentiaalinsa mukaisesti esiin hieman viilennettynä, juuri sopivassa 8-10 asteen lämpötilassa.

Joten olipa suunnitelmissasi rentoutua yksin tai juhlia ystävien kanssa, Kallholmen Levande IPA tuo mukanaan iloa ja makuelämyksiä. Tartu pulloon ja anna tämän upean oluen viedä sinut matkalle täydelliseen nautintoon!

Täältä voit helposti tilata Kallholmen Levande IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.