Siirry pääsisältöön
Stiegl Goldbräu
Täältä voit helposti tilata Stiegl Goldbräu lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Stiegl Goldbräu

Itävalta Pullo 330 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Beska
33%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Stiegl Goldbräu

Stiegl Goldbräu on perinteikäs ja laadukas itävaltalainen olut, jolla on pitkä historia ja vankka maine. Tämä vaalea lager on valmistettu perinteisillä menetelmillä ja se on tarkoitettu nautittavaksi ympäri vuoden.

Olennainen osa Stiegl Goldbräun ainutlaatuisuutta on sen hienostunut maku. Olut tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän makeutta ja humalointia, joka houkuttelee sekä olutammattilaisia että satunnaista oluen ystävää. Sen maltillinen katkeroisuus ja pehmeyttä tuova maltaisuus takaavat miellyttävän ja harmonisen juomaelämyksen.

Stiegl Goldbräun tuoksu on raikas ja houkutteleva. Kullanvärisessä oluessa on havaittavissa hienostuneita viljaisia ja maltillisia hedelmäisiä vivahteita. Tämä tuo olueen lisäkerroksia ja syventää sen nautintoa.

Stiegl Goldbräu sopii täydellisesti monipuolisen ruokavalikoiman kumppaniksi. Sen maltillinen luonne tekee siitä helposti yhdistettävän erilaisiin ruokiin, kuten salaatteihin, grilliruokiin, kalaruokiin ja juustoihin. Olut toimii myös hyvin seurustelujuomana tai kumppanina rentoutumishetkiin ystävien kanssa.

Parhaan makuelämyksen saavuttamiseksi suosittelemme tarjoilemaan Stiegl Goldbräun viileänä, mutta ei kylmänä. Optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 7-9 astetta, jolloin oluen maku ja aromit pääsevät parhaiten esille. Voit nauttia tästä laadukkaasta oluesta suoraan pullosta tai kaataa sen varovasti lasiin, jolloin sen kirkas kultainen väri tulee kauniisti esiin.

Stiegl Goldbräu on täydellinen valinta kaikille oluen ystäville, jotka arvostavat perinteitä, laatua ja maun moniulotteisuutta. Anna tämän itävaltalaisen oluen viedä sinut matkalle kohti täydellistä olutnautintoa.

Täältä voit helposti tilata Stiegl Goldbräu lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.