Siirry pääsisältöön
Jädraöl Vetefan
Täältä voit helposti tilata Jädraöl Vetefan lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Jädraöl Vetefan

Ruotsi Gävleborgs länGävle kommun Pullo 330 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Beska
25%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Jädraöl Vetefan

Jädraöl Vetefan - monipuolinen herkku kotimaasta!

Jädraöl Vetefan on suomalainen olut, joka tarjoaa herkullisen makunautinnon jokaiseen tilanteeseen. Tämä maistuva olut valmistetaan perinteisellä suomalaisella reseptillä ja se edustaa täydellistä yhdistelmää raikkautta ja täyteläisyyttä.

Yksi Jädraöl Vetefanin erottavista tekijöistä on sen ainutlaatuinen aromaattinen tuoksu. Olutella on miellyttävästi viljainen tuoksu, joka houkuttelee jokaisen olutharrastajan uudestaan ja uudestaan. Jädraöl Vetefanin tuoksu kutsuu sinut nauttimaan oluesta rauhallisessa ympäristössä tai ystävien seurassa.

Tämä herkullinen olut soveltuu täydellisesti monenlaisten ruokien seuraan. Sen pehmeä ja täyteläinen maku täydentää täydellisesti lihan, kalan tai kasvisruokien kanssa tarjottavat herkut. Jädraöl Vetefanin tarjoaminen ja nauttiminen ruokapöydässä luo ainutlaatuisen makuelämyksen jokaiselle ruokailijalle.

Jädraöl Vetefan on parhaimmillaan tarjoiltuna viileänä, noin 6-8 asteen lämpötilassa. Tämä antaa oluelle mahdollisuuden säilyttää raikkauden ja maun samalla kun se täydentää nautittavan aterian. Tarjoilulämpötilan hallinta on tärkeä osa Jädraöl Vetefanin kokonaisvaltaista makunautintoa.

Tule ja koe Jädraöl Vetefanin herkullinen maku ja nauti suomalaisesta perinteestä! Tämä kotimainen olut ei vain täytä janoasi, vaan tarjoaa myös nautinnon jokaiselle aistillesi. Tilaa Jädraöl Vetefan ja kutsu ystäväsi mukaan elämykseen seuraavan illanvieton tai juhlan yhteydessä.

Täältä voit helposti tilata Jädraöl Vetefan lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.