Siirry pääsisältöön
Jädraöl TrädgårdsPilsner
Täältä voit helposti tilata Jädraöl TrädgårdsPilsner lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Jädraöl TrädgårdsPilsner

Ruotsi Gävleborgs länGävle kommun Pullo 330 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
33%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Jädraöl TrädgårdsPilsner

Jädraöl TrädgårdsPilsner on herkullinen juoma, jolla on vahvat juuret ja ainutlaatuinen maku. Tämä ruotsalainen olut tarjoaa täydellisen yhdistelmän perinteitä ja modernia twistiä, joka vie sinut matkalle takaisin puutarhaan asti.

Härkomst, eli alkuperä, on yksi tämän oluen tärkeimmistä ominaisuuksista. Jädraöl TrädgårdsPilsner valmistetaan huolellisesti Ruotsissa, monien sukupolvien perinteitä ja taitoa hyödyntäen. Tämä juoma kertoo tarinan maailmankuulun ruotsalaisen käsityön ja oluenvalmistuksen perinteistä.

Maku ja tuoksu ovat olennainen osa Jädraöl TrädgårdsPilsnerin ainutlaatuista profiilia. Tämä juoma tarjoaa raikkaan ja tasapainoisen maun, jossa on hienoja hedelmäisiä sävyjä sekä miedosti humaloituja vivahteita. Sen tuoksu on miellyttävän kukkainen ja kevyesti havumetsäinen, luoden rauhoittavan ja luonnollisen tunnelman.

Jädraöl TrädgårdsPilsner sopii erinomaisesti nautittavaksi monien erilaisten ruokien kanssa. Sen raikkaus ja keveys tekevät siitä täydellisen valinnan esimerkiksi salaattien, merenelävien ja grilliruokien seuraksi. Tämä olut täydentää ruokailukokemuksen tarjoten raikkautta ja tasapainoa erilaisille mauille.

Kun nautit Jädraöl TrädgårdsPilsneria, suosittelemme tarjoilemaan sitä oikeassa lämpötilassa, jotta voit saavuttaa täyden maku- ja tuoksuvaikutuksen. Oikea serveringstemperatur, eli tarjoilulämpötila, tälle oluelle on noin 6-8 astetta Celsius. Tämä lämpötila korostaa oluen raikkautta ja herättää esiin sen parhaat piirteet.

Jädraöl TrädgårdsPilsner on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kokea Ruotsin perinteitä ja modernin oluenvalmistuksen parhaat puolet samassa juomassa. Sen herkulliset maku- ja tuoksuominaisuudet sekä monipuolinen yhdisteltävyys ruokien kanssa tekevät siitä todellisen jokaisen olutnautiskelijan unelman.

Täältä voit helposti tilata Jädraöl TrädgårdsPilsner lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.