Siirry pääsisältöön
Pax Brygghus Vesper
Täältä voit helposti tilata Pax Brygghus Vesper lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Pax Brygghus Vesper

Ruotsi Skåne länEslövs kommun Pullo 330 ml 8.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
50%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Pax Brygghus Vesper

Pax Brygghus Vesper on korkealaatuinen olut, jota valmistetaan Paxin Brygghusin panimossa Ruotsissa. Tämä olut tarjoaa ainutlaatuisen ja monimuotoisen makuelämyksen, joka houkuttelee kaikkia tyyliin hurahtaneita oluentuntijoita.

Vesperin luonteeltaan vahva maku on tasapainoinen ja moniulotteinen. Sen mausteiset, hedelmäiset ja hieman havumetsämäiset sävyt tanssivat suussasi jokaisella siemauksella. Oluen pehmeä ja täyteläinen rakenne on täydellinen harmonia sen monien eri makuvivahteiden välillä.

Sen lisäksi, että Vesperillä on ainutlaatuinen maku, sillä on myös upea tuoksu. Oluen täyteläinen maltaisuus yhdistyy hienosti mausteiseen ja hieman sitruksiseen humalan aromiin, luoen houkuttelevan ja hienostuneen tuoksun, joka herättää aisteja ja houkuttelee tätä olutta maistelemaan.

Pax Brygghus Vesper on täydellinen kumppani monille ruoka- ja juustolajeille. Sen monitahoisuus ja rikkaus mahdollistavat sen parittamisen esimerkiksi pizzan, grillatun lihan tai mausteisten kalaruokien kanssa. Vesper on myös ihanteellinen juustojuoma, joka täydentää täydellisesti voimakkaita ja kermaisia juustoja, kuten cheddar tai gouda.

Tämä olut tulee nauttia oikeassa lämpötilassa täysin hyödyntääkseen sen makuelämyksen. Suositeltavaa on nauttia Vesper hieman viileänä, noin 8-10 celsiusasteen välillä. Tässä lämpötilassa sen maku pääsee täyteen oikeuksiinsa ja sen aromit tulevat täydellisesti esiin.

Pax Brygghus Vesper on jännittävä ja herkullinen olutta, joka tarjoaa ainutlaatuisen makukokemuksen jokaiselle oluen ystävälle. Sen tasapainoiset ja moniulotteiset maut tekevät siitä erottuvan ja unohtumattoman. Olipa kyseessä illallinen ystävien kanssa tai rentoutumishetki kotona, Vesper on täydellinen valinta nautinnolliseen olutelämykseen.

Täältä voit helposti tilata Pax Brygghus Vesper lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.