Siirry pääsisältöön
Dalabryggeri Stout
Täältä voit helposti tilata Dalabryggeri Stout lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Dalabryggeri Stout

Ruotsi Rättviks kommunDalarnas län Pullo 330 ml 4.8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Dalabryggeri Stout

Dalabryggeri Stout on suomalainen tumma olut, joka hurmaa vahvalla luonteellaan ja ainutlaatuisella maullaan. Tämä olut kutsuu sinut matkalle juomien maailmaan, jossa yhdistyvät perinteet ja moderni käsityö.

Stout-olut tunnetaan maanläheisyydestään ja rohkeasta luonteestaan. Dalabryggeri Stout ei tee poikkeusta tällä saralla. Sen alkuperä on syvällä suomalaisessa käsityöoluen perinteessä, jossa vahvat maut ja rikas koostumus ovat olennainen osa juhlallisia hetkiä.

Tämän humalaisen ja täyteläisen oluen mausteiset ja paahteiset sävyt herättävät miellyttävän lempeitä ajatuksia tervantuoksuisessa saunassa, syksyisessä metsässä tai talvisessa takkavalkean äärellä. Dalabryggeri Stoutin tyylikäs ja silkinsileä maku jättää jälkensä jokaiseen siemaustapahtumaan, antaen tilaa makuelämyksille ja herättäen henkiin suomalaisen olutkulttuurin vahvat perinteet.

Tämän tumman oluen runsas maltaisuus ja pehmeä karamellisuus täydentävät täydellisesti sen intensiivistä humalointia. Tuoppiin kaadettuna Dalabryggeri Stout muodostaa kauniin tummanruskean, melkein mustan, värisen pintavaahdon, joka kuorruttaa lasin reunoja. Tämä kaunis olut tarjoaa sinulle täydellisen tasapainon luonteikkaiden maltaiden ja humalan miellyttävän kitkeryyden välillä.

Dalabryggeri Stout sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai ruokapöydässä. Sen täyteläinen maku täydentää erityisesti voimakkaita ja runsaita ruokia, kuten pihvejä, grillattuja lihoja, suklaakakkua ja vahvoja juustoja. Olut on parhaimmillaan tarjoiltuna noin 10-12 asteen lämpötilassa, jolloin sen maut ja aromit pääsevät täydellisesti esiin.

Dalabryggeri Stout on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat suomalaisen käsityöoluen perinteitä ja haluavat kokea vahvoja ja intensiivisiä makuja. Tartu tähän suomalaiseen oluthelmeen ja anna sen viedä sinut unohtumattomalle matkalle maistelun ja nautiskelun maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Dalabryggeri Stout lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.