Siirry pääsisältöön
Gammelbacka Bryggd I Karlskoga
Täältä voit helposti tilata Gammelbacka Bryggd I Karlskoga lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Gammelbacka Bryggd I Karlskoga

Ruotsi Örebro länKarlskoga kommun Pullo 330 ml 5.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Gammelbacka Bryggd I Karlskoga

Gammelbacka Bryggd on karlakogalainen panimo, joka tarjoaa herkullisia juomia täynnä perinteistä makua ja tuoksua. Panimon vankka perinne ja käyttämämme laadukkaat raaka-aineet tekevät juomistamme ainutlaatuisen herkullisia.

Herkullisilla juomillamme on vahva paikallinen perinne ja alkuperä. Gammelbacka Bryggd tunnetaan erityisesti paikallisista raaka-aineistaan, joilla tuotetaan ainutlaatuisia makuja ja tuoksuja. Panimon sitoutuminen laatuun ja perinteisiin takaa, että jokainen pullo tarjoaa aitoa nautintoa ja autenttista makukokemusta.

Gammelbacka Bryggd -juomat ovat täynnä luonnetta ja makua, joka tulee esiin jokaisella kulauksella. Maistamme löydät monipuolisen valikoiman erilaisia juomia, kuten oluita, siidereitä ja muita alkoholittomia juomia. Olutmakujemme kirjo vaihtelee raikkaista ja vilkkaista sitruuna- ja hunajakoristeista rikkaampiin paahteisiin ja karamellin sävyihin. Siiderimme tarjoavat raikkaita hedelmäisiä makuja, jotka takaavat täydellisen kesäisen juomaelämyksen.

Gammelbacka Bryggd -juomat sopivat täydellisesti nautittavaksi erilaisten ruokien kanssa. Oluidemme ja siideriemme monipuolisuus antaa sinulle mahdollisuuden löytää täydellinen yhdistelmä erilaisten aterioiden kanssa. Olutmme täydentävät täydellisesti grilliruokaa ja voimakkaita juustoja, kun taas hedelmäiset siiderimme sopivat täydellisesti hedelmäisten salaattien ja kevyiden välipalojen kanssa.

Suosittelemme nauttimaan Gammelbacka Bryggd -juomiamme oikeassa lämpötilassa saavuttaaksesi täydellisen makunautinnon. Oluidemme ja siideriemme optimaalinen palvelulämpötila on noin 6-8 astetta. Tämä lämpötila tuo esiin juomien parhaat maut ja tasapainon, jotta voit nauttia täysin niiden ainutlaatuisista ominaisuuksista.

Gammelbacka Bryggd tarjoaa ainutlaatuisen sekoituksen perinteisiä makuja ja tuoksuja. Olipa kyseessä sitten rentouttava illanvietto ystävien kanssa tai erityinen juhlatapahtuma, Gammelbacka Bryggd -juomat ovat täydellinen valinta tarjoamaan aitoa ja unohtumatonta makuelämystä.

Täältä voit helposti tilata Gammelbacka Bryggd I Karlskoga lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.