Siirry pääsisältöön
Schneider Weisse Unser Aventinus Tap 6
Täältä voit helposti tilata Schneider Weisse Unser Aventinus Tap 6 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Schneider Weisse Unser Aventinus Tap 6

Saksa Pullo 500 ml 8.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Beska
58%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Schneider Weisse Unser Aventinus Tap 6

Schneider Weisse Unser Aventinus Tap 6 on saksalainen olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä olut on valmistettu perinteikkäässä Schneider Weisse -panimossa, joka on erikoistunut korkealaatuisten vehnäoluiden valmistukseen. Aventinus Tap 6 on yksi panimon suosituimmista ja arvostetuimmista tuotteista.

Aventinus Tap 6 erottuu joukosta rikkaalla ja moniulotteisella maullaan. Olut tarjoaa täyteläisiä vivahteita, joissa yhdistyvät maltaiden makeus ja vehnän pehmeys. Lisäksi siinä on lämpimiä mausteisia sävyjä, joiden ansiosta jokainen siemaus on kuin matka saksalaiseen olutkulttuuriin.

Aventinus Tap 6:n tuoksussa voi aistia kypsien tummien hedelmien ihastuttavan aromin, joka kutsuu ottamaan ensimmäisen hörpyn. Tämä olut on täysin luonnollinen ja käsityönä valmistettu, mikä tekee siitä vieläkin houkuttelevamman valinnan kaikille oluen ystäville.

Aventinus Tap 6 sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai yhdistettynä erilaisiin ruokalajeihin. Sen täyteläinen maku ja monipuoliset sävyt tekevät siitä täydellisen seuralaisen pihvien, grillattujen kasvisten ja juustojen kaveriksi. Kokeile myös yhdistää se makeiden jälkiruokien, kuten suklaan tai karamellin kanssa, ja saat varmasti aikaan makuyhdistelmän, joka jää mieleesi pitkäksi aikaa.

Olutta suositellaan nautittavaksi hieman viilennettynä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä lämmittää oluen makuja ja vapauttaa sen täydet aromit. Muista kuitenkin, että makuasioista ei voi kiistellä, joten voit myös nauttia Aventinus Tap 6:n juuri sellaisena kuin itse haluat.

Schneider Weisse Unser Aventinus Tap 6 on hienostunut ja huolella valmistettu olut, joka tarjoaa makumatkan Saksan olutperinteeseen. Sen ainutlaatuinen maku, tuoksu ja monipuoliset käyttömahdollisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan niin olutharrastajille kuin kaikille, jotka arvostavat korkealaatuisia juomia.

Täältä voit helposti tilata Schneider Weisse Unser Aventinus Tap 6 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.