Siirry pääsisältöön
Fagerhult Export
Täältä voit helposti tilata Fagerhult Export lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Fagerhult Export

Ruotsi Purkki 330 ml 5.3% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Fagerhult Export

Fagerhult Export, suomalaisen perheyrityksen ylpeys, on täydellinen yhdistelmä perinteitä, makua ja aromia. Tämä ainutlaatuinen tuote on valmistettu huolellisesti valituista raaka-aineista ja tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Fagerhult Exportin alkuperä juontaa juurensa suomalaiseen ruokakulttuuriin, jossa nautitaan puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista valmistettuja herkkuja.

Fagerhult Exportin rikkaat maut ja ainutlaatuinen tuoksu tekevät siitä täydellisen vaihtoehdon kaikille, jotka arvostavat hyvää ruokaa. Olennainen osa tämän tuotteen kokonaisvaltaista nautintoa on ruoan ja juoman parittaminen oikeanlaiseen palvelulämpötilaan. Fagerhult Exportin viilentävä ja raikastava vaikutus täydentää täydellisen aterian ja auttaa ikuistamaan kauniita hetkiä ystävien ja perheen kanssa.

Fagerhult Export on suunniteltu erityisen herkullisiksi ja miellyttäviksi hetkiksi, tarjoten tasapainoisen ja täyteläisen makuelämyksen. Sen tasapainoinen maustaajavalikoima takaa sen, että jokainen kulauksemme saa aikaan tyydytyksen aallon ja jättää jälkeensä jälkiruoanomaisen jälkimaun.

Tämä ainutlaatuinen tuote sopii täydellisesti niille, jotka haluavat kokea suomalaisen ruokakulttuurin parhaat puolet. Fagerhult Exportin suomalainen alkuperä ja korkea laatu ovat juuri sitä, mitä tarvitset täydellisen makumatkan kokeaksesi. Ei ole väliä, oletko ravintolassa, kahvilassa tai omassa keittiössäsi - Fagerhult Export tuo suomalaisen herkullisuuden ja makuelämysten rikkauden suoraan eteesi.

Kultaisessa pullossa oleva Fagerhult Export on täyttymys kaikille aisteille. Anna itsesi kuljettaa suomalaiseen makumaailmaan ja nauti tästä ainutlaatuisesta tuotteesta, joka antaa sinulle maun ja tuoksun, jota et koskaan unohda.

Täältä voit helposti tilata Fagerhult Export lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.