Siirry pääsisältöön
Ängöl Hallonkvist
Täältä voit helposti tilata Ängöl Hallonkvist lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ängöl Hallonkvist

Ruotsi Kalmar länKalmar kommun Pullo 330 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Beska
33%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Ängöl Hallonkvist

Ängöl Hallonkvist on raikas ja herkullinen olut, joka on valmistettu käsityönä parhaista aineksista. Sen nimi juontaa juurensa hallonasta, joka on yksi pääraaka-aineista tässä ainutlaatuisessa juomassa. Ängöl Hallonkvist on peräisin Ruotsista ja sen tehtävänä on tarjota astetta raikkaampi vaihtoehto oluenystäville.

Tämän oluen ominaishaju ja -maku ovat sen vahvimmat valtit. Olut tuoksuu ihanalta ja houkuttelee nauttimaan siitä jo ensituntumalta. Tämä onkin täydellinen juoma niille, jotka arvostavat raikkautta ja aitoja makuja. Ängöl Hallonkvist on täyteläisen marjainen ja siinä maistuu selkeästi raikas vadelma. Tämä olut saa makunystyrät heräämään eloon ja tarjoaa maistuvan kokemuksen jokaiseen kulaukseen.

Ängöl Hallonkvist on monikäyttöinen juoma, joka sopii erinomaisesti monenlaisiin ruokapareihin. Sen raikas maku ja marjainen vivahde täydentävät täydellisesti kevyitä salaatteja, tuoreita juustoja ja grillattuja kesäherkkuja. Tämä olut sopii myös mainiosti nautiskeltavaksi sellaisenaan kauniina kesäpäivänä tai vilvoittelevana juomana rennoissa illanvietoissa.

Ängöl Hallonkvist tulisi tarjoilla sopivan viileänä, jotta sen herkulliset aromit pääsevät parhaiten esille. Suositeltavaa on tarjota tämä juoma noin 6-8 asteen lämpötilassa. Tämä tietynlämpöinen olut tarjoaa täydellisen tasapainon marjaisuuden ja raikkauden välillä.

Ängöl Hallonkvist on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kokea ainutlaatuisen olutelämyksen. Se herättää aistit eloon ja tarjoaa raikkaan ja maukkaan vaihtoehdon perinteisille oluille. Ängöl Hallonkvist on täydellinen kumppani niin ruokaa nauttiessa kuin rentoutuessa ystävien seurassa. Astu rohkeasti uusien makuelämysten maailmaan ja nauti Ängöl Hallonkvistin ainutlaatuisesta raikkaudesta!

Täältä voit helposti tilata Ängöl Hallonkvist lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.