Siirry pääsisältöön
Närke Jubileum
Täältä voit helposti tilata Närke Jubileum lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Närke Jubileum

Ruotsi Örebro länÖrebro kommun Pullo 250 ml 9.3% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Beska
66%
Humalahakuisuus
42%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Närke Jubileum

Närke Jubileum on ainutlaatuinen olut, joka on valmistettu juhlistamaan Närken panimon pitkää perinnettä ja perintöä. Tämä jalon perinteen kunnioitus heijastuu selkeästi oluen laadussa ja maussa.

Herkullinen Jubileum-olut tarjoaa täyteläisen ja monipuolisen makuelämyksen. Sen maku on tasapainoinen ja moniulotteinen, jossa vivahteikkaat maltaiset ja hieman hedelmäiset aromit täydentävät toisiaan. Jokainen siemaus tarjoaa ainutlaatuisen seikkailun maun maailmaan.

Jubileumin tuoksussa voi aistia lämpimiä maltaisia sävyjä, joita täydentää hienovarainen hedelmäinen tuulahdus. Tämä houkutteleva tuoksu kutsuu sinut ottamaan hieman lähemmän tutustuaksesi oluen monisävyiseen makumaailmaan.

Närke Jubileum sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai ruokien kumppanina. Se täydentää hienosti punaisen lihan, kuten pihvien ja paistien, maun. Voit myös kokeilla sitä grillatun kalan tai mausteisen ruoan kanssa, sillä sen täyteläiset maut sopivat hyvin ravitsevien ja voimakkaiden ruokien seuraksi.

Suosittelemme nauttimaan Jubileum-olutta 12-14 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila mahdollistaa sen monipuolisten makujen ja aromien täyden kehittymisen. Muista siis antaa oluen levätä hetken aikaa huoneenlämmössä ennen sen nauttimista, jotta saat siitä kaiken ilon irti.

Närke Jubileum on todellinen taidonnäyte olutkulttuurista ja perinteistä. Sen herkulliset maut ja monipuoliset aromit takaavat unohtumattoman juomaelämyksen. Olipa kyseessä sitten juhla tai rentoutumishetki, Jubileum-olut tarjoaa täydellisen seuralaisen jokaiseen tilanteeseen.

Täältä voit helposti tilata Närke Jubileum lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.