Siirry pääsisältöön
Fulltofta Blond 101
Täältä voit helposti tilata Fulltofta Blond 101 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Fulltofta Blond 101

Ruotsi Skåne länHörby kommun Pullo 330 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Fulltofta Blond 101

Fulltofta Blond 101 on tinkimätön valinta kaikille oluen ystäville. Tämä upea vaalea olut vie sinut makumatkalle ruotsalaisen Fulltofta-panimon perinteisiin. Olut tarjoaa herkullisen yhdistelmän raikkaita makuja ja lempeää aromia, jotka täydentävät täydellisesti erilaisia ruokalajeja.

Yksi Fulltofta Blond 101:n erottuvista piirteistä on sen alkuperä. Panimo sijaitsee Etelä-Ruotsissa, kuuluisalla Fulltofta Sparbankenin mailla. Tämä ainutlaatuinen ympäristö vaikuttaa oluen makuprofiiliin, joka kuvastaa alueen luonnonkauneutta ja rauhaa.

Fulltofta Blond 101:n makoisa profiili on hienovarainen yhdistelmä maltaiden ja humalan harmoniaa. Sen pehmeä ja sileä koostumus tuntuu suussa miellyttävän pehmeältä. Tämä olut tarjoaa hienovaraisia sitrusten vivahteita, jotka maistuvat kuin auringonvalo kesällä.

Kaikkine ominaisuuksineen Fulltofta Blond 101 sopii täydellisesti erilaisiin ruokalajeihin. Se toimii erinomaisesti kevyempien salaattien, merenelävien ja vaaleiden liharuokien kanssa. Olut tarjoaa miellyttävän vastapainon maistuvien ruokien rinnalla ja täydentää niiden makuja.

Oikea lämpötila on myös tärkeä osa Fulltofta Blond 101:n nauttimista. Suosittelemme tarjoilemaan tämän oluen viileänä, noin 6-8 asteen lämpötilassa. Tällöin sen raikkaat maut ja pehmeä koostumus pääsevät oikeuksiinsa ja tarjoavat parhaan makuelämyksen.

Fulltofta Blond 101 yhdistää upean alkuperän, herkulliset maut ja tarkan valmistuksen, joka takaa laadun jokaisessa pullossa. Olut on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat perinteitä ja haluavat nauttia ainutlaatuisesta olutelämyksestä.

Täältä voit helposti tilata Fulltofta Blond 101 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.