Siirry pääsisältöön
Garage Hard Lemon
Täältä voit helposti tilata Garage Hard Lemon lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Garage Hard Lemon

Kansainvälinen tavaramerkki Pullo 275 ml 4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
58%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 6.6g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Garage Hard Lemon

Garage Hard Lemon on raikas ja virkistävä juoma, joka on täydellinen valinta kesäisiin hetkiin. Sen alkuperä on peräisin Pohjois-Euroopasta ja tarkemmin sanottuna Suomen autotalleista, joissa tinkimätön ammattitaito ja luova intohimo yhdistyvät.

Tämä juoma on täynnä raikkautta niin maussa kuin tuoksussakin. Garage Hard Lemon tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän sitruksen hapokkuutta ja makeutta, joka tuntuu suussa niin kirkkaana ja intensiivisenä. Sen tyylikäs ja eloisa tuoksu saa aistisi heräämään ja lisää ruokahaluasi.

Tämä juoma sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan, viilennettynä tai jääpalojen kanssa. Voit myös käyttää sitä cocktaileissa tai sekoittaa sen muiden juomien kanssa luodaksesi oman raikkaan ja kesäisen juomasekoituksen. Garage Hard Lemon on monipuolinen juoma, joka sopii erinomaisesti niin rennon viikonlopun vietoon kuin juhlien tunnelmaakin luomaan.

Suosittelemme tarjoilemaan Garage Hard Lemonia viilennettynä noin 6-8 asteen lämpötilassa. Tällöin sen raikas maku ja pirteä hapokkuus pääsevät oikeuksiinsa ja tarjoavat täydellisen juomaelämyksen. Voit nauttia tästä juomasta sellaisenaan tai yhdistää sen kevyiden ja raikkaiden ruokien kanssa, kuten salaatteihin, grillattuihin kalaruokiin tai kesäisiin snackeihin.

Garage Hard Lemon on juoma, joka varmasti ilahduttaa sinua ja tarjoaa piristystä arkeen kuin juhlaankin. Sen raikas maku ja herkullinen tuoksu tekevät siitä ainutlaatuisen ja erityisen valinnan. Ota rennosti, istu alas ja nauti Garage Hard Lemonista huolettomasti kesän aurinkoisina päivinä!

Täältä voit helposti tilata Garage Hard Lemon lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.