Siirry pääsisältöön
Brekeriet Gamma
Täältä voit helposti tilata Brekeriet Gamma lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Brekeriet Gamma

Ruotsi Skåne länLandskrona stad Pullo 330 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Brekeriet Gamma

Brekeriet Gamma on ruotsalainen olut, joka tarjoaa maistelijalleen ainutlaatuisen oluen kokemuksen. Tämä hapanta olutta valmistava panimo tunnetaan innovatiivisesta ja käsityöläismäisestä otteestaan, ja Brekeriet Gamma ei tee poikkeusta.

Brekeriet Gamma on saanut nimensä kreikan aakkosten kolmannelta kirjaimelta, ja tämä korostaa oluen hapankirsikan ja viinirypäleen hienostunutta makua. Gamma saavuttaa tämän monimutkaisuuden pitkällä käymisprosessilla ja sekoittamalla kolmea eri äijää tammitynnyreissä. Tämä antaa oluelle monivivahteisen maun, jossa on hedelmäisiä, hapankirsikan ja tanniinisia piirteitä.

Brekeriet Gamma tarjoaa aistikoille myös miellyttävän tuoksuelämyksen. Olut tuoksuu hienostuneelta hapankirsikan, viinirypäleen ja tammen aromilta. Nämä tuoksut yhdistyvät luoden houkuttelevan ja houkuttelevan ensivaikutelman.

Tämä omaa luonteeltaan kirpeä hapanta olutta voi nauttia monista ruokalajeista. Sen rakenne ja monivivahteinen maku sopivat erityisen hyvin erilaisten kalaruokien, vaalean lihan ja hapanmaitotuotteiden seuraksi. Se voi myös täydentää laajan valikoiman juustoja, erityisesti pehmeitä ja kermanmakuisia juustoja.

Brekeriet Gamma tulisi tarjoilla viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä antaa oluelle parhaat olosuhteet tuoda esiin sen monivivahteiset maut ja aromit. Saat parhaan nautinnon tästä herkullisesta oluesta, kun tarjoilet sen oikeassa lämpötilassa.

Brekeriet Gamma on täydellinen valinta niille, jotka etsivät jotain erityistä. Sen ainutlaatuiset maut, hienostunut tuoksu ja monipuolinen ruokailumahdollisuus tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat nauttia aistillisista olutelämyksistä.

Täältä voit helposti tilata Brekeriet Gamma lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.