Siirry pääsisältöön
Sternsund Bränneri Old Tom Gin
Täältä voit helposti tilata Sternsund Bränneri Old Tom Gin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Sternsund Bränneri Old Tom Gin

Ruotsi Hedemora kommunDalarnas län Pullo 500 ml 42% vol
Sokeripitoisuus 1.8g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Sternsund Bränneri Old Tom Gin

Sternsund Bränneri Old Tom Gin on korkealaatuinen gin-tuote, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän perinteitä, ainutlaatuista makua ja hienostunutta aromia. Tämä gin valmistetaan huolellisesti valituista luonnollisista raaka-aineista perinteisten menetelmien mukaan, ja sen alkuperä juontaa juurensa Sternsundin pienestä tislaamosta.

Tämän Old Tom Ginin maku on poikkeuksellisen moniulotteinen ja tasapainoinen. Sen pehmeä alkoholipitoisuus tuntuu suussa miellyttävänä, samalla kun erilaiset mausteet ja sitrusnuotit tuovat siihen raikkautta ja pirteyttä. Hedelmäiset ja kukkaiset vivahteet täydentävät kokonaisuutta, jolloin jokainen siemauksesi on todellinen nautinto.

Sternsund Bränneri Old Tom Ginin tuoksu on hienostunut ja houkutteleva. Aistikkaat sitruunan ja katajanmarjan tuoksut sekoittuvat viehättävällä tavalla mausteiden, yrttien ja makeidenkin sävyjen kanssa. Nämä herkulliset aromit herättävät välittömästi mielikuvia raikkaasta metsästä ja kesäisistä puutarhoista.

Tämä ainutlaatuinen gin sopii täydellisesti erilaisiin ruokailuhetkiin ja tarjoilutyyliin. Voit nauttia sitä sellaisenaan jäiden kanssa tai käyttää sitä luomaan monipuolisia ja herkullisia cocktailreseptejä. Voit myös kokeilla sitä erilaisten tonic-veden tai limonadin kanssa, jolloin saat upean raikkaan sekoituksen.

Suosittelemme nauttimaan Sternsund Bränneri Old Tom Ginin hieman viilennettynä, jolloin sen aromit ja maut pääsevät täydellisesti esiin. Tarjoile sitä 10-15 asteen lämpötilassa, jotta sen ainutlaatuinen luonne voi avautua täysin.

Sternsund Bränneri Old Tom Gin on todellinen taideteos gin-rakastajille, jotka arvostavat laadukkaiden juomien herkullista makua ja hienostunutta aromia. Se on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kokea perinteitä kunnioittavan ja samalla trendikkään gin-elämyksen.

Täältä voit helposti tilata Sternsund Bränneri Old Tom Gin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.