Siirry pääsisältöön
Dalabryggeri Dala-Sommar
Täältä voit helposti tilata Dalabryggeri Dala-Sommar lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Dalabryggeri Dala-Sommar

Ruotsi Rättviks kommunDalarnas län Pullo 500 ml 4.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
42%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Dalabryggeri Dala-Sommar

Dalabryggeri Dala-Sommar on ainutlaatuinen olut, joka kunnioittaa juurevia perinteitä ja tarjoaa herkullisen makuelämyksen. Tämä olut saa alkunsa Ruotsin sydänmailla sijaitsevasta Dalarna-maakunnasta, jossa panimon perustaja ja olutkulttuurin vaalija, Bengt Andersson, on syntynyt ja kasvanut. Tämän oluen valmistuksessa käytetään vain parhaita ja huolella valittuja luonnon raaka-aineita, jotka antavat sille ainutlaatuisen maun ja tuoksun.

Dala-Sommarin rikas maku on täydellinen yhdistelmä perinteistä ja modernia. Sen samettinen suutuntuma ja tasapainoinen makuprofiili tekevät siitä erinomaisen valinnan niin olutharrastajille kuin aloittelijoillekin. Olut tarjoaa miellyttävän makean maltaisen maun, jossa voi aistia ripauksen paahtoleipää ja karamellisoitua sokeria. Lisäksi siinä on kevyt humalan katkeruus, joka tasapainottaa makeutta täydellisesti.

Dala-Sommarilla on myös lumoava tuoksu, joka houkuttelee sinut heti ensi tapaamisellaan. Oluesta nousee esiin aromaattinen maltaiden makeus ja hento paahteisuus, joka yhdistyy taitavasti luonnollisiin hedelmäisiin vivahteisiin. Tämä tuoksu saa suun herahtamaan vettä ja luo odotuksen maistaa tämän ainutlaatuisen oluen makua.

Dala-Sommar on monipuolinen olut, joka sopii erinomaisesti nautittavaksi erilaisten ruokien kanssa. Se täydentää täyteläiset liharuoat, kuten grillatun pihvin tai porsaan kareen, erinomaisesti. Olut sopii myös hyvin kaviaarin, juustojen tai suklaan seuraksi. Parhaan makuelämyksen saavuttamiseksi suosittelemme nauttimaan Dala-Sommarin viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa.

Dalabryggeri Dala-Sommar on lämminhenkinen ja aidosti ruotsalainen olut, joka yhdistää perinteet ja laadun. Se tarjoaa unohtumattoman makumatkan Dalarnan salojen ja luonnon kauneuden läpi. Tämä olut ei vain tyydytä janoa, vaan myös antaa sinulle mahdollisuuden nauttia ainutlaatuisista kokemuksista yhdessä läheistesi kanssa.

Täältä voit helposti tilata Dalabryggeri Dala-Sommar lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.