Siirry pääsisältöön
Viken Bryggeri Foggy Bay
Täältä voit helposti tilata Viken Bryggeri Foggy Bay lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Viken Bryggeri Foggy Bay

Ruotsi Skåne länHöganäs kommun Pullo 330 ml 6.1% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Viken Bryggeri Foggy Bay

Viken Bryggeri Foggy Bay on raikas ja aromikas olut, joka tarjoaa täydellisen makuelämyksen. Tämä ainutlaatuinen olut tulee Viken Bryggerilta, joka tunnetaan korkeasta laadustaan ja käsityöstään. Foggy Bayn taustalla on värikkäitä ja eksoottisia makuja, jotka saavat aistisi heräämään eloon.

Tämän oluen alkuperä juontaa juurensa Viken kauniista rannikosta, jossa meri ja maa kohtaavat. Tämä ympäristö luo oluelle erityisen tunnelman ja tuoreuden, joka välittyy jokaisessa hörpässä. Voit melkein tuntea meren suolaisen tuoksun ja suloisen aromin sekä maistaa raikkaan eteerisen maun.

Foggy Bayn maku on moniulotteinen ja tasapainoinen. Siinä yhdistyvät humalan voimakas ilmaisu, joka antaa oluelle luonteenomaista hedelmäisyyttä, sekä maltaiden pehmeys, joka tasapainottaa kokonaisuuden. Olut on kevyt ja raikas, mutta silti täynnä makua.

Tämä olut sopii erityisen hyvin nautittavaksi seurassa hyvää ruokaa. Sen raikas luonne täydentää täydellisesti mereneläviä, kuten äyriäisiä, simpukoita ja kalaa. Voit myös yhdistää sen kevyempiin salaatteihin tai grillattuihin vihanneksiin. Foggy Bayn maku ja tuoksu tekevät jokaisesta ruokailuhetkestä unohtumattoman.

Tämän oluen parhaan maun ja tuoksun saavuttamiseksi suosittelemme tarjoilemaan sen viileänä, noin 6-8 asteen lämpötilassa. Tämä hieman viileämpää lämpötilaa korostaa oluen raikkautta ja auttaa maistamaan kaikki sen kerrokset.

Viken Bryggeri Foggy Bay on todellinen herkku kaikille oluen ystäville, jotka etsivät jotain erityistä. Sen alkuperä, maku, tuoksu ja sopivuus erilaisiin ruokiin tekevät siitä täydellisen valinnan kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Ota aikaa nauttia tästä oluesta ja sukella sen ainutlaatuisen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Viken Bryggeri Foggy Bay lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.