Siirry pääsisältöön
To Øl # DIPA
Täältä voit helposti tilata To Øl # DIPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

To Øl # DIPA

Tanska Purkki 440 ml 8.7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
66%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om To Øl # DIPA

To Øl # DIPA on maistuva käsityöoluen mestariteos, joka tarjoaa täydellisen makuelämyksen jokaiselle olutharrastajalle. Tämä Double India Pale Ale tarjoilee täyteläisen maun, rikkaan tuoksun ja korkealaatuisen alkoholipitoisuuden.

To Øl # DIPA voidaan parhaiten kuvata raikkaaksi, mutta samalla täyteläiseksi olueksi, joka on valmistettu parhaista raaka-aineista. Sen perusmaku on runsas, mutta tasapainoinen, ja siinä on vivahteita sitrushedelmistä, trooppisista hedelmistä ja havuista. Sen makuprofiili yhdistää makeuden ja katkeruuden täydellisesti, tarjoten mielenkiintoisen ja moniulotteisen juomaelämyksen.

To Øl # DIPA:n tuoksussa voi havaita intensiivisiä sitrushedelmien ja havupuiden aromeja, jotka houkuttelevat ja herättävät kiinnostuksen. Olut tarjoilee myös hienovaraisia kukkaisia ​​nuotteja, jotka täydentävät sen raikkautta ja lisäävät sen houkuttelevuutta.

Tämä käsityöolut sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi erilaisille ruokalajeille. Sen täyteläinen maku ja raikas luonne sopivat erinomaisesti grillatulle lihalle, mausteisille ruoille, juustoille ja makeille herkuille. To Øl # DIPA tarjoaa myös ihanteellisen seuralaisen rentoon illanviettoon ystävien kesken tai juhlatunnelmaan.

Oikea lämpötila To Øl # DIPA:n nauttimiseen on noin 6–8 astetta Celsius. Tällöin sen maut ja aromit pääsevät oikeuksiinsa ja tarjoavat täydellisen olutelämyksen.

To Øl # DIPA on täydellinen valinta kaikille olutharrastajille, jotka arvostavat maistuvia ja tasapainoisia käsityöoluita. Sen ainutlaatuinen makuprofiili ja korkea laatu tekevät siitä erottuvan ja mielenkiintoisen vaihtoehdon kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Ota mukaan seuraavalle oluttastingille tai nauti kotonasi – To Øl # DIPA ei jätä ketään kylmäksi!

Täältä voit helposti tilata To Øl # DIPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.