Siirry pääsisältöön
Cider Blåbär
Täältä voit helposti tilata Cider Blåbär lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Cider Blåbär

Ruotsi Mora kommunDalarnas län Pullo 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 5.6g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Cider Blåbär

Cider Blåbär on raikas ja herkullinen juoma, joka tuo mukanaan maagisen makumatkan luonnon sydämeen. Tämä ainutlaatuinen omenasiideri on valmistettu huolella valikoiduista raaka-aineista ja se on täynnä aitoja metsän makuja.

Cider Blåbärin tärkein ominaisuus on sen puhtaus ja laadukkaat maut. Suomalaiset metsät ja niiden runsaat mustikat ovat olleet inspiraationa tämän juoman luomisessa. Cider Blåbärin valmistuksessa käytetään vain tuoreita ja kypsiä mustikoita, jotka antavat tälle siiderille sen ainutlaatuisen maun ja värin.

Cider Blåbärin raikas ja marjaisa maku tekee siitä täydellisen valinnan kaikille, jotka haluavat kokea jotain uutta ja ihastuttavaa. Juoman tuoksu on miellyttävän raikas, joka houkuttelee sinut kokeilemaan sitä heti.

Cider Blåbär sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai vaikkapa aperitiivina ennen ateriaa. Se täydentää hienosti keveitä kesäruokia, kuten salaattia tai grillattua kalaa. Voit myös nauttia sitä juhlien aperitiivina tai jälkiruokajuomana.

Cider Blåbärin optimaalinen serveringstemperatur on 8-10 astetta, jolloin sen raikkaus ja maut pääsevät parhaiten esiin. Tämä juoma on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta ja raikasta juomaa, joka tuo mukanaan ripauksen suomalaista luontoa.

Tervetuloa tutustumaan Cider Blåbärin ainutlaatuiseen makuun ja nauttimaan hetkestä luonnon keskellä. Kokeile tätä upeaa siideriä ja anna sen viedä sinut matkalle metsien salaperäiseen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Cider Blåbär lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.