Siirry pääsisältöön
Peroni Nastro Azzurro
Täältä voit helposti tilata Peroni Nastro Azzurro lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Peroni Nastro Azzurro

Italia Purkki 330 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Peroni Nastro Azzurro

Peroni Nastro Azzurro on italialainen premium-lagerolut, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja raikkaan kokemuksen. Tämä olut tunnetaan paitsi herkullisesta maustaan, myös sen ylväästä alkuperästä ja hienostuneesta aromistaan.

Peroni Nastro Azzurro valmistetaan Lechin perheen salaisen reseptin mukaan Italiaan kuuluvan Lombardian alueella. Jo vuodesta 1963 lähtien tämä olut on voittanut monia sydämiä ympäri maailmaa, ja sen tausta juontaa juurensa Italian rikkaaseen olutperinteeseen.

Oluen maussa tuntuu maltainen pehmeys, joka tasapainottuu hienosti katkeroiden humalalajikkeiden kanssa. Tämä yhdistelmä antaa oluelle raikkaan ja miellyttävän maun, joka houkuttelee jokaista oluen ystävää.

Peroni Nastro Azzurron aromissa voi havaita mallasen makeuden ja sitruksisten vivahteiden harmonisen liiton. Näiden pirteiden aromeiden seurauksena olut stimuloi aisteja ja tarjoaa täydellisen juomaelämyksen.

Tämä ainutlaatuinen olut sopii täydellisesti sellaisten ruokien kanssa, jotka korostavat sen hienostuneisuutta. Esimerkiksi merenelävät, kevyet alkupalat ja salaattikastikkeet luovat täydellisen parin Peroni Nastro Azzurrolle. Sen keveys ja raikkaus täydentävät ruokien makua ja takaavat nautinnon jokaisesta haarukankäännöstä.

Peroni Nastro Azzurron optimaalinen tarjoilulämpötila on 4–6 astetta Celsius. Näin varmistat, että olut säilyttää raikkaan maun ja tasapainoisen koostumuksen. Jääkaapissa viilennetty Peroni Nastro Azzurro on täydellinen valinta kuumana kesäpäivänä tai rentouttavan illanvieton yhteydessä.

Yhteenvetona voidaankin todeta, että Peroni Nastro Azzurro on herkullinen ja tyylikäs italialainen olut, joka tarjoaa raikkaan kokemuksen. Sen hienostunut alkuperä, tasapainoinen maku, miellyttävä tuoksu ja optimaalinen tarjoilulämpötila tekevät siitä täydellisen valinnan jokaiseen tilanteeseen.

Täältä voit helposti tilata Peroni Nastro Azzurro lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.