Siirry pääsisältöön
Sigtuna Session IPA
Täältä voit helposti tilata Sigtuna Session IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Sigtuna Session IPA

Ruotsi Stockholms länSigtuna kommun Pullo 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Sigtuna Session IPA

Sigtuna Session IPA on ruotsalainen olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja maistuvan elämyksen. Olut on valmistettu huolellisesti valikoiduista raaka-aineista ja se on inspiroitu perinteisestä india pale alesta. Sigtuna Session IPA:n juuret kumpuavat pohjoismaisesta olutperinteestä ja se edustaa tämän päivän modernia craft-olutkulttuuria.

Sigtuna Session IPA:lla on uskomaton tasapaino maultaan ja sen luonteenomainen humalointi antaa sille raikkaan ja hedelmäisen maun. Olut tarjoaa miellyttävän ja kevyen kehon, mikä tekee siitä täydellisen valinnan nautittavaksi lämpimänä kesäpäivänä.

Sen hienostunut aromi huumailee heti avattaessa ja vie sinut matkalle trooppisiin makumaailmoihin. Sigtuna Session IPA:n tuoksussa voi aistia sitrushedelmien, mangon ja ananaksen vivahteita. Se antaa lupauksen herkullisesta ja raikkaasta olukokemuksesta.

Sigtuna Session IPA sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai erilaisten ruokien kumppanina. Se toimii erinomaisesti grillatun kalan, raikkaan salaatin tai tulisen juustolautasen kanssa. Oluen täyteläinen maku ja sopivasti humalointi täydentävät ruoan maun ja luovat herkullisen kokonaisuuden.

Oikea nautinto saavutetaan tarjoiltuna oikeassa lämpötilassa. Sigtuna Session IPA tulee nauttia mieluiten viilennettynä noin 6-8°C asteessa. Tässä lämpötilassa olut tarjoaa parhaimmat maut ja aromit, ja sen raikkaus pääsee parhaiten esille.

Sigtuna Session IPA on täydellinen valinta kaikille oluenystäville, jotka etsivät raikasta ja vahvaa makuelämystä. Sen tasapainoinen maku, hienostunut tuoksu ja monipuolisuus tekevät siitä erinomaisen valinnan niin rentoihin illanistujaisiin kuin gastronomisiin ruokakokemuksiin. Tutustu Sigtuna Session IPAan ja anna sen viedä sinut ainutlaatuiseen olutmatkaan Pohjolan makuun!

Täältä voit helposti tilata Sigtuna Session IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.