Siirry pääsisältöön
Emmabrewda
Täältä voit helposti tilata Emmabrewda lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Emmabrewda

Ruotsi Kalmar länEmmaboda kommun Pullo 330 ml 5.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Emmabrewda

Emmabrewda on korkealaatuinen ja ainutlaatuinen tuote, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen ja nautinnon. Emmabrewda on peräisin parhaista paahtimista ja valitsemista pavuista, jotka tarjoavat täyteläisen ja intensiivisen maun jokaiselle kahvin ystävälle.

Emmabrewda edustaa suomalaista perinnettä ja intohimoa kahvinvalmistukseen. Sen juuret ovat vahvasti kiinni Suomen paikallistuotannossa ja kahvialan osaamisessa. Tämä heijastuu tuotteen laadussa ja maussa, ja se onkin tullut tunnetuksi ympäri maata korkeatasoisena kahvimerkkinä.

Emmabrewda tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen niin makuun kuin tuoksukin. Jokainen kupillinen herättää aistit eloon notkealla ja täyteläisellä maulla, joka jää pitkäksi aikaa suuhun. Tuotteen tuoksu on houkutteleva ja kutsuva, täyttäen koko huoneen lämpimillä ja houkuttelevilla kahvinvivahteilla.

Emmabrewda sopii erinomaisesti moniin erilaisiin ruokailuhetkiin ja se täydentää hienosti erilaisia ruokalajeja. Sen vahva maku ja täyteläisyys tekevät siitä täydellisen kumppanin aamiaiseen, lounaaseen tai illalliseen. Tuote on myös yhtälailla erinomainen valinta nautittavaksi sellaisenaan ilman ruokaa, kun halutaan hemmotella itseään hyvällä kahvihetkellä.

Emmabrewda tulisi tarjoilla optimaalisessa lämpötilassa, joka nostaa esille sen parhaat ominaisuudet. Tämä voi vaihdella hieman pavun paahtoasteen mukaan, mutta yleisesti ottaen suositeltu lämpötila olisi noin 90-95 astetta. Näin saadaan aikaan täydellinen ote kahvin mausta ja tuoksusta, mikä lisää tuotteen nautittavuutta entisestään.

Emmabrewda on täydellinen valinta kaikille kahvin ystäville, jotka haluavat kokea makuelämyksen, joka erottuu joukosta. Sen korkea laatu, ainutlaatuisuus ja suomalainen perinne tekevät siitä todellisen helmen kahvimaailmassa. Ota aikaa itsellesi ja anna Emmabrewdan tuoda kupillinen onnea jokaiseen päivääsi.

Täältä voit helposti tilata Emmabrewda lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.