Siirry pääsisältöön
Nääs Hoppy Sour
Täältä voit helposti tilata Nääs Hoppy Sour lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Nääs Hoppy Sour

Ruotsi Ydre kommunÖstergötlands län Pullo 330 ml 5.8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Nääs Hoppy Sour

Nääs Hoppy Sour on raikkaan hapokas olut, joka tarjoaa täydellisen tasapainon suunautuvuutta ja aavistusta humalan katkeroista. Tämä ainutlaatuinen olut yhdistää perinteisen hapokkaan oluen tyylin moderniin IPA-humalointiin, luoden mausteisen ja hedelmäisen makuelämyksen.

Nääs Hoppy Sour on peräisin Ruotsin Nääs Gården panimolta, joka on tunnettu korkealaatuisista käsityönä valmistetuista oluistaan. Tämä erityinen olut on valmistettu tarkoin valituista raaka-aineista ja huolellisella panemisprosessilla, joka takaa sen ainutlaatuisen maun ja aromin.

Tuoksultaan Nääs Hoppy Sour tarjoaa intensiivisen sitruksisen ja trooppisen hedelmäisen tuoksun, joka houkuttelee nauttimaan tästä raikkaasta ja virkistävästä oluesta. Sen hapokas ja raikas maku tuo esiin maustettuja sitrushedelmiä ja kevyen katkeruuden, joka tasapainottuu täydellisesti oluen hapokkaan luonteen kanssa.

Nääs Hoppy Sour on täydellinen kumppani ruokailuun, erityisesti suolaisten ja mausteisten ruokien kanssa. Sen raikkaus ja hapokkuus puhdistavat kitalaen ja korostavat ruoan makua. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi merenelävien, salaattien ja tulisten ruokien kanssa tarjottavaksi.

Nääs Hoppy Sour tulee parhaiten esiin, kun sitä nautitaan hieman viilennettynä noin 6-8 asteen lämpötilassa. Tällöin sen aromit ja maut pääsevät täysin oikeuksiinsa, ja se tarjoaa täydellisen tasapainon hapokkuuden ja humalan katkeruuden välillä.

Hanki Nääs Hoppy Sour ja nauti tästä ainutlaatuisesta oluesta, joka tarjoaa uuden tavan kokea hapokkaan oluen maailma. Sen raikas ja mausteinen maku tulee varmasti ilahduttamaan oluen ystäviä ja tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen.

Täältä voit helposti tilata Nääs Hoppy Sour lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.