Siirry pääsisältöön
Kallholmen Harvest Time
Täältä voit helposti tilata Kallholmen Harvest Time lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Kallholmen Harvest Time

Ruotsi Västerbottens länSkellefteå kommun Pullo 330 ml 5.3% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Kallholmen Harvest Time

Kallholmen Harvest Time on upeasti kypsytetty olut, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän alkuperää, makua, tuoksua sekä ruokaa ja sen ideaali tarjoilulämpötila varmistaa unohtumattoman nautinnon hetken. Tämä olut on valmistettu tarkkaan valituista raaka-aineista, jotka painottavat juoman ainutlaatuista tunnetta suomalaisesta käsityöperinteestä.

Kallholmen Harvest Time on valmistettu huolella valituista raaka-aineista, jotka korostavat suomalaisesta maaperästä peräisin olevia makuja ja tuoksuja. Oluesta löytyvät ainesosat, kuten kotimaiset maltaat ja humalat, luovat täyteläisen ja moniulotteisen maun sekä raikkaan tuoksun, joka kutsuu sinut lähemmäs juoman salaisuuksia.

Tämän upean oluen nauttiminen on kokonaisvaltainen elämys, joka yhdistää täyteläisen maun ruokakulttuurin kanssa. Olut sopii täydellisesti erilaisten ruokien seuraksi ja sen ainutlaatuinen maku täydentää hienovaraisesti niin liha- kuin kasvisruokia, ja tekee nautinnosta täydellisen. Kallholmen Harvest Time onkin loistava valinta juomaan esimerkiksi grilliruokien, juustojen tai lämpimien salaattien rinnalla.

Jotta voisit kokea tämän upean oluen kaikki maistuvat vivahteet, on tärkeää huomioida myös sen optimaalinen tarjoilulämpötila. Kallholmen Harvest Time suositellaan tarjoiltavaksi noin 8-12 asteessa, jotta sen moniulotteinen maku pääsee täysin oikeuksiinsa ja tarjoaa unohtumattoman nautinnon hetken.

Kallholmen Harvest Time on todellinen makuelämys, joka yhdistää suomalaisen käsityöperinteen parhaat puolet. Sen ainutlaatuinen alkuperä, täyteläinen maku, raikas tuoksu, monipuolinen ruokaparitus sekä optimaalinen tarjoilulämpötila tekevät tästä oluesta täydellisen valinnan kaikille oluentuntijoille ja ruokaharrastajille. Astu lähemmäksi Kallholmen Harvest Time -olutta ja koe unohtumaton makuelämys täysin uudella tasolla.

Täältä voit helposti tilata Kallholmen Harvest Time lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.