Siirry pääsisältöön
Höganäs Bryggeri High Nose Snow
Täältä voit helposti tilata Höganäs Bryggeri High Nose Snow lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Höganäs Bryggeri High Nose Snow

Ruotsi Skåne länHöganäs kommun Pullo 330 ml 5.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Höganäs Bryggeri High Nose Snow

Höganäs Bryggeri High Nose Snow on ainutlaatuinen ja hienostunut olut, joka tarjoaa täydellisen makuelämyksen kaikille oluen ystäville. Tämän oluen ainutlaatuisuus perustuu sen alkuperään, makuun, tuoksuun sekä oikeaan tarjoilulämpötilaan.

High Nose Snow on peräisin Höganäs Bryggerin laadukkaalta panimolta Ruotsista. Höganäs Bryggeri on tunnettu korkealaatuisista oluistaan ja panimoiden traditioistaan. High Nose Snow -olut on luotu suurella huolella ja taidolla varmistaen sen tasokkaan makuprofiilin ja tyylikkään ulkonäön.

Tämän oluen maku on moniulotteinen ja tasapainoinen. Siinä yhdistyvät hienostunut maltainen pohja, joka tuo esiin hyvin pyöristetyn ja pehmeän makuprofiilin. Lisäksi oluessa on hienovaraisia hedelmäisiä vivahteita, jotka tarjoavat raikkautta ja piristävät makuelämystä entisestään. High Nose Snow on täydellinen valinta niin oluen harrastajille kuin gastronomisen ruoan ystäville.

Oljen tuoksu on houkutteleva ja kutsuva. Siinä voi aistia pehmeitä maltaisia vivahteita sekä mietoja hedelmäisiä ja mausteisia aromeita. Tämä tarkoin harkittu yhdistelmä tekee oluesta kiehtovan ja hienostuneen.

High Nose Snow -olut sopii täydellisesti nautittavaksi erilaisten ruokien kanssa. Oljen moniulotteinen maku ja hienovaraiset aromit korostavat hienosti niin vaaleiden kalojen ja äyriäisten kuin kevyiden salaattien ja juustojen makua. Tarjoilulämpötilaksi suositellaan 8-10 astetta, jotta oluen maku pääsee oikeuksiinsa ja sen maut voivat kehittyä täydellisesti.

Höganäs Bryggeri High Nose Snow on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat laadukasta ja makuelämyksellistä olutta. Oljen ainutlaatuinen alkuperä, tasapainoinen maku, houkutteleva tuoksu sekä oikea tarjoilulämpötila tekevät tästä oluesta erityisen ja ikimuistoisen valinnan jokaiseen tilanteeseen.

Täältä voit helposti tilata Höganäs Bryggeri High Nose Snow lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.