Siirry pääsisältöön
Ängöl Majbock
Täältä voit helposti tilata Ängöl Majbock lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ängöl Majbock

Ruotsi Kalmar länKalmar kommun Pullo 330 ml 6.8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Ängöl Majbock

Ängöl Majbock on laadukas käsityöläisoluen, joka edustaa perinteistä ruotsalaista olutkulttuuria. Tämä olut on valmistettu tinkimättömällä ammattitaidolla ja huolella valituista raaka-aineista. Majbock-olut tunnetaan erityisesti sen vahvasta ja täyteläisestä mausta, joka ilahduttaa oluen ystäviä ympäri maailman.

Majbockin juurille kannattaa sukeltaa aivan sen nimen alkuperästä asti. "Maj" tarkoittaa ruotsiksi toukokuuta ja "bock" viittaa bock-oluttyyliin. Tämä vahva olut perustuu perinteiseen ruotsalaiseen valmistustapaan, jossa käytetään puhdasta lähdevettä ja korkealaatuisia mallas- ja humala-aineita. Juuri näiden tarkkaan valittujen raaka-aineiden ansiosta Majbockissa on ainutlaatuisen rikas ja tasapainoinen maku.

Majbockin ominaispiirteet saavat aistit herkistymään. Sen vahva ja aromaattinen tuoksu houkuttelee tutustumaan olueen lähemmin. Maussa voi erottaa paahteisen maltaisuuden, karamellin sävyjä ja hienovaraisia hedelmäisiä vivahteita. Olut on samettisen pehmeä ja jättää jälkeensä mukavan lämmön.

Majbock on täydellinen valinta monenlaisten ruokien kumppaniksi. Sen täyteläinen maku sopii erityisen hyvin grilliruokien, riistan ja voimakkaiden juustojen seuraksi. Olutta suositellaan nautittavaksi hieman viilennettynä, noin 10-12 asteessa. Tässä lämpötilassa sen maut pääsevät parhaiten esiin, ja juoma tuntuu erityisen raikkaalta.

Ängöl Majbock on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat perinteisiä makuja ja tinkimätöntä laatuja. Nauti tästä ruotsalaisesta oluesta yksinään tai yhdistä se suosikkiruokiesi kanssa. Siitä tulee varmasti uusi suosikkisi olutharrastajien keskuudessa.

Täältä voit helposti tilata Ängöl Majbock lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.