Siirry pääsisältöön
Old Speckled Hen
Täältä voit helposti tilata Old Speckled Hen lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Old Speckled Hen

Yhdistynyt kuningaskunta Pullo 500 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Old Speckled Hen

Old Speckled Hen on brittiläinen olut, joka tarjoaa herkullisen ja monipuolisen maisteluelämyksen. Tämä olut edustaa perinteitä ja kulttuuria, joka on syntynyt Englannin sydämessä. Old Speckled Henin tarina alkaa lämpimistä kotilieteenhetkistä, jossa se oli alunperin keitetty Boltonin olutpanimolla. Sen ainutlaatuinen nimi juontaa juurensa ajasta, jolloin panimotyöntekijät huomasivat sammakoita auton kylkilistoissa, jotka olivat osa panimon logoa. Tämä olut on siten kunnianosoitus menneen ajan työmoraalille ja luovuudelle.

Old Speckled Henin maussa ja tuoksussa on täyteläisyys ja tasapainoisuus, joka täyttää jokaisen oluentuntijan toiveet. Maltainen luonne yhdistyy hienovaraisiin hedelmäisiin ja mausteisiin sävyihin, joka jättää jälkeensä pehmeän ja miellyttävän jälkimaun. Sen kullanruskea väri heijastelee suuresti sen moniulotteista luonnetta.

Tämä olut sopii täydellisesti monenlaisten ruokien seuraan. Tummanpuhuvat ja täyteläiset liharuoat, kuten grilliruoat, pihvit ja mureat lihapadat, saavat Old Speckled Henin seurasta aivan uuden ulottuvuuden makumaailmaansa. Sen tasapainoisuuden ansiosta se sopii myös mainiosti juotavaksi sellaisenaan, nautittuna ilman ruokaa. Olutasiantuntijat suosittelevat nauttimaan Old Speckled Henin viilennettynä, noin 8-10 asteen lämpötilassa, jolloin sen aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa ja sen täyteläisyys korostuu.

Old Speckled Hen on olut, joka kuljettaa sinut Englannin perinteiden ja kulttuurin äärelle. Se tarjoaa sinulle ainutlaatuisen ja monipuolisen maisteluelämyksen, joka jää mieleesi pitkäksi aikaa. Olutmaailman hienostuneimmat maut kohtaavat tässä oluessa, joten anna itsellesi lupa nauttia tästä legendaarisesta olutkokemuksesta.

Täältä voit helposti tilata Old Speckled Hen lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.