Siirry pääsisältöön
Briska Ananas
Täältä voit helposti tilata Briska Ananas lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Briska Ananas

Ruotsi Pullo 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
91%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 10.4g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Briska Ananas

Briska Ananas on eksoottinen ja raikas hedelmäjuoma, joka herättää kaikki aistit eloon. Tämän juoman alkuperä on peräisin trooppisista paratiisisaarista, jossa aurinko kultaa ananaksen makean mehukkaat kuutiot. Maku on täyteläinen ja makea, jossa sitruunainen raikkaus vie kielen mennessään. Juoman hämmästyttävä maku on täydennetty ihanalla tuoksulla, joka houkuttelee sinut nauttimaan jokaista kulhoa tästä herkkupalasta.

Briska Ananas on täydellinen valinta niille, jotka etsivät jotain uutta ja virkistävää. Se sopii täydellisesti juomaksi lämpiminä kesäpäivinä, kun kaipaat jotain viileää ja raikasta. Voit myös nauttia tämän juoman ympäri vuoden ja se tuo kesän häikäisevän maun jokaiseen päivään.

Tämä herkullinen juoma sopii hyvin monenlaiseen ruokailuun. Se täydentää täydellisesti kevyet salaattilounaat tai kalaruoat. Voit myös sekoittaa sen cocktailiksi tai lisätä sen tuomaan raikkautta jälkiruokaan. Briska Ananas on monikäyttöinen juoma, joka sopii täydellisesti erilaisiin tilaisuuksiin ja makuelämyksiin.

Sopivan nautinto- ja serveringstemperatuuri tälle juomalle on noin 8-10 astetta, jolloin saat kaikista eniten sen ihanat maut ja tuoksut esiin. Muista myös sekoittaa pullo ennen tarjoilua, jotta saat kaiken mehukkaan ananaksen kihinää.

Briska Ananas on täynnä raikkautta ja makua. Anna sen kuljettaa sinut trooppisten saarien aurinkoisille rannoille ja nauti hetkestä täydellisen hedelmäjuoman äärellä.

Täältä voit helposti tilata Briska Ananas lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.