Siirry pääsisältöön
Wermland SWIPA
Täältä voit helposti tilata Wermland SWIPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Wermland SWIPA

Ruotsi Värmlands länKristinehamns kommun Pullo 330 ml 7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Beska
58%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Wermland SWIPA

Wermland SWIPA on ruotsalainen olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Sen vahvuus ja intensiivinen maku tekevät siitä täydellisen valinnan olutmaistelijoille. Wermland SWIPA:n juuret juontavat Wermlandin laajoihin metsiin, jossa sen raaka-aineet kasvavat puhtaan luonnon keskellä.

Tämän oluen maku on täyteläinen ja tasapainoinen. Siinä yhdistyvät hedelmäiset ja havumetsäiset aromit, jotka luovat harmonisen kokonaisuuden. Olut tarjoaa runsaan ja monipuolisen makumaailman, jossa voi maistaa sitruunan, mausteiden ja havupuiden sävyjä. Jokainen siemaus tuntuu kuin matkalta metsään, jossa luonnon rauha ympäröi.

Wermland SWIPA sopii loistavasti nautittavaksi sellaisenaan tai erilaisten ruokien kumppanina. Sen kompleksinen maku korostaa erityisesti mausteisia ruokia ja grillattuja lihoja. Olut toimii myös hyvin mausteisten kalaruokien, kuten curryn tai thaimaalaisen kalan, kanssa. Wermland SWIPA:n korkea humalapitoisuus tasapainottaa ruokien mausteisuutta ja tuo esiin niiden parhaat puolet.

Oikea tarjoilulämpötila Wermland SWIPA -oluelle on noin 8-10 °C. Tällöin sen maut pääsevät oikeuksiinsa ja olut tarjoaa täyden makunautinnon. Olutta kannattaa tarjoilla viileästä lasista, jotta sen tuoreus ja raikkaus säilyvät aina ensimmäisestä hörpystä viimeiseen.

Wermland SWIPA on todellinen herkku vaativille oluen ystäville. Se yhdistää ruotsalaisen olutperinteen ja luonnon kauneuden ainutlaatuiseksi kokemukseksi. Anna sen viedä sinut metsän makuun ja nauti jokaisesta siemauksesta täysin siemauksin.

Täältä voit helposti tilata Wermland SWIPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.