Siirry pääsisältöön
Ellas IPA
Täältä voit helposti tilata Ellas IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ellas IPA

Ruotsi Skåne länHöganäs kommun Pullo 330 ml 6.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Ellas IPA

Tervetuloa Ellas IPA:n maailmaan! Tämä olut on täydellinen valinta kaikille oluen ystäville, jotka haluavat kokea ainutlaatuisia makuja ja tuoksuja. Ellas IPA on peräisin Pohjois-Amerikasta, jossa se on saavuttanut suuren suosion oluen ystävien keskuudessa.

Ellas IPA tarjoaa selkeän, mutta rohkean maun, joka on täynnä sitrus- ja hedelmäisiä vivahteita. Jokainen siemaus herättää makunystyrät ja jättää jälkeensä raikkaan ja miellyttävän jälkimaun. Sen pirteä ja tyydyttävä maku tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka etsivät jotain uutta ja jännittävää.

Tuoksultaan Ellas IPA on voimakas ja hedelmäinen. Siinä on häivähdys sitrusta, mangoa ja passionhedelmää, jotka luovat raikkaan ja kutsuvan tuoksun. Jo pelkkä tuoksuttelu saa veden herahtamaan kielelle, ja se antaa vihjeen siitä, millaisia makuelämyksiä tulee odottaa.

Parasta Ellas IPA:ssa on, että sitä voi nauttia monien ruokien kanssa. Sen rohkea maku ei jää toisen taakse, vaan se pystyy tasapainottamaan ja korostamaan erilaisia makuja. Kokeile sitä grillatun kanan, mausteisten liharuokien tai vaikka tulisen tex-mex-ruoan kanssa - se sopii täydellisesti kaikkiin näihin!

Tämän herkullisen oluen nauttimiseen suositellaan serveringstemperatuuriksi noin 8-10 °C. Tässä lämpötilassa sen maut ja aromit pääsevät parhaiten esiin ja tarjoavat unohtumattomia makuelämyksiä.

Ellas IPA tarjoaa sinulle ainutlaatuisen matkan oluen maailmaan. Kutsu ystäväsi koolle ja nauti tästä raikkaasta ja rohkeasta oluesta yhdessä. Tervetuloa tutustumaan Ellas IPA:n maailmaan - täällä sinua odottavat unohtumattomat maku- ja tuoksuelämykset!

Täältä voit helposti tilata Ellas IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.