Siirry pääsisältöön
S:t Olof Havrestout
Täältä voit helposti tilata S:t Olof Havrestout lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

S:t Olof Havrestout

Ruotsi Västra Götalands länFalköpings kommun Pullo 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om S:t Olof Havrestout

S:t Olof Havrestout on ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa unohtumattoman maisteluelämyksen kaikille oluen ystäville. Tämä olut on peräisin S:t Olofin panimolta, joka tunnetaan laadukkaista ja perinteikkäistä tuotteistaan.

Tämä olut on valmistettu parhaista raaka-aineista, joista pääosassa on laadukas ohra. Sen maku on täyteläinen ja moniulotteinen, jossa on havaittavissa hienostuneita karamellin, suklaan ja paahteisten sävyjen vivahteita. Tämä antaa oluelle miellyttävän makeuden ja tasapainoisen katkeruuden.

Sen tuoksussa on havaittavissa maltaisen lämpimän paahtobooliin liittyvät aromit. Tuoksu on houkutteleva ja hienostunut, joka saa veden herahtamaan kielelle jo ennen ensimmäistä huikkaa.

S:t Olof Havrestout on erinomainen vaihtoehto monille ruokalajeille. Sen täyteläinen maku ja moniulotteinen luonne tekevät siitä täydellisen seuralaisen tumman lihan, juustojen, suklaan ja jälkiruokien kanssa. Olut myös puhdistaa suun ja jättää miellyttävän jälkimaun jälkeensä.

Paras tapa nauttia S:t Olof Havrestout on tarjoilla se jääkaappikylmänä noin 6-8 asteen lämpötilassa. Tämä auttaa paljastamaan oluen täyden maun ja aromit. Olut tulee kaataa varovasti lasiin, jotta sen runsaat vaahdot eivät karkaa. Se voidaan tarjoilla tavallisesta lasista tai jopa tyylikkäästä tynnyrioluen lasista, mikä korostaa sen ainutlaatuista luonnetta.

Tutustu S:t Olof Havrestoutiin ja anna sen lumota sinut monipuolisilla mauillaan. Se on täydellinen valinta kaikille oluen ystäville, jotka haluavat kokea erityisen elämyksen.

Täältä voit helposti tilata S:t Olof Havrestout lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.